A weboldal további használatával Ön hozzájárul a sütik (cookies) tárolásához és a bejelentkezéshez szükséges személyes adatainak kezeléséhez. További információ

Bejelentkezés


Segítség a bejelentkezéshez

HFFA
  1. A HFFA online rendszerébe bejelentkezve válaszd ki az "Adatlapom" menüt a bal oldali sávban! Itt alulra görgetve pipáld ki a starthelyek.hu hozzájárulást és nyomj az "OK" gombra legalul!
  2. A rendszer jelenleg naponta 2x küldi át az új nyilatkozatokat a starthelyek.hu számára. Erről automatikusan e-mailt fogsz kapni, melyben megtalálod a belépéshez szükséges információkat. Ha nem érkezik meg egy napon belül az e-mail, kérjük ellenőrizd a HFFA rendszerben szereplő e-mail címed Spam/Levélszemét mappáját!
SIRESZ
  1. A SIRESZ eTitkár rendszerében a Nyilatkozatok oldalon a starthelyek.hu kiválasztása után az érintett felhasználói adatok automatikusan továbbításra kerülnek.
  2. Az adatok átadását követően automatikusan e-mailt fogsz kapni, melyben megtalálod a belépéshez szükséges információkat. Ha nem érkezik meg egy napon belül az e-mail, kérjük ellenőrizd a SIRESZ rendszerben szereplő e-mail címed Spam/Levélszemét mappáját!